Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık Kursları

Thumbnail image 

Anadolu İletişim Bilgileri:

Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone      :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA Tel: 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: 0322 431 11 54

Anadolu Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık Kursları Verir

Anadolu Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık Kurslarımızın Kampanyalı Kayıtları Devam Etmektedir. Bu Grup İçin  6-7 ve 8. Sınıf Öğrencileri Kayıt Yapabilmektedir. Derslerimiz Bilgisayar Donanımlı Sınıflarda, Profesyonel Öğretmenlerimiz Eşliğinde Yapılmaktadır. Öğrencilerimiz Özel Yetenek Sınavlarında  %90 Başarı Göstererek Bu Okullara Yerleşirler.Özel Yetenek Sınavlarında SBS Puanlarının Etkisi Yoktur. Öğrencinin Özel Yetenek-Resim Sınavında Gösterdikleri Başarı Esas Alınır. Bu Nedenle Kursumuzdan Alacakları Çizim Dersleri, Güzel Sanatlar Liselerine Yerleşmeleri İçin Çok Önemlidir. Kampanyalarımızı  Kaçırmayın Kurslardan Faydalanın.

Lise Ogrencilerine Ozel Kurslar

Anadolu Genel Bütün Kurslar Hakkında Kısa Bilgi Veriyor

AMACIMIZ:

[widgetkit id=26]

Öğrencilerimizin Güzel Sanatlar Alanında İlgi ve Yenekleri Doğrultusunda Araştırmaya Yönelmeleri, Yorum Yapmaları ve Yaratıcı Üretken Kişiler Olarak Yetişmeleridir.

Günümüzde eğitim kurumlarında sistemli veya sistemsiz bir şekilde sanat eğitimi çalışmaları yürütülmektedir.

Hangi yaşta olursa olsun çocukların büyük bir çoğunluğu, sanat eğitiminden büyük bir zevk almaktadır. Dışarıdan bakıldığında çocukların ellerini, elbiselerini ve etrafı kirletmelerine neden olmakla birlikte sanat eğitimi, onları hem eğlendiren hem de eğlendirirken bir çok yararlar sağlayan etkinliklerin başında gelmektedir.

Anadolu Güzel Sanatlar Liselerine Hazırladıgımız Her Öğrencimiz İlk Sıralarda Kazanmışlardır.  Bu Bize Daima Grurlandırmıştır. Güzel Sanatlar Liseleri  Puanlamada Yüksektir.  Ders Saatlari Yaz Dönemleride İki Katına Çıkarak Bir Kampa Dönüşmüş Sabahtan Akşamakadar, Eğitim Verilmektedir. Kazanmamaları Mümkün Değildir. İddalı Olduğumuz Alanlar İçindedir.

 

Hobi Resim, Fotoğraf, Heykel, Ebru Kara kalem Kursları Hakkında En Çok Sorulan Sorular

 


SORU 1- Hobi resim kursları, heykel, ebru, hobi fotoğraf, kaligrafi kursları, karikatür kursları için ne zaman kayıt yapılabilir.


CEVAP 1- Hobi resim kursları, , ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kursları için yılın 12 ayı kayıt yaptırabilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.

 


SORU 2- Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır seviye ile de başlayabilir miyim?


CEVAP 2 – Hobi resim kursları, heykel, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapı gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.

 


SORU 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum. Yine de başarı gösterebilir miyim?


CEVAP 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrar. Gerisini bize bırakın.

 


SORU 4 – Hobi kursları ne kadar sürüyor?


CEVAP 4 – Kursiyerler istediği kadar hobi kurslarına devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Bazı arkadaşlarımızın bir engeli yoktur, 12-13 yıl devam ederler. Hobi resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.

 


SORU 5 – Hobi Fotoğraf dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


CEVAP 5 –Hobi fotoğraf kurslarımız 10 Saatlik bir kurdur. Profesyonel veya yarı profesyonel makine zorunluluğu vardır. Dersler birebir yapılır. Ders saatleri ve günleri öğretmenin, kursiyerin ve kursun uygun saat ve günlerine ayarlanabilir. Yılsonunda sergimiz yapılır. Dileyen arkadaşlarımız 3-5 fotoğrafı ile sergiye katılır ve başarı belgeleri sergide taktim edilir.  

 


SORU 6 – Hobi heykel dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?  


CEVAP 6 – Hobi heykel derslerimiz 8 Saatlik kurlardan oluşur. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursa uygun saatlere göre ayarlanabilir. Malzeme kursiyere aittir. Şu an gerekli kil kursumuzda mevcuttur. Onun dışında gerekli olacak malzemeler kursiyere aittir. Rölyef veya büst çalışmaları yapılabilir. Yapılan ürünler kursiyere aittir. Kursiyer dilediği kadar heykel derslerine devam edebilir. Kurs bitiminde kursiyerlere başarı belgeleri verilir. Dileyenler yılsonu sergilerimize katılabilir, isteğe bağlı olarak çalışmalarının satışını yapabilirler.

 


SORU 7- Hobi ebru kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


CEVAP 7 – Hobi ebru kurslarımız toplamda 8 saatlik bir kurdur. Dersler birebir yapılır. Malzeme kursiyere aittir. Malzemeyi öğretmenin getirmesi istenirse ücreti öğretmene verilir. 8 Saatten daha fazla ders almak isteyenler kursa devam edebilirler. Dersler istenirse ebru suyunun ve boyasının hazırlanışından itibaren gösterilir. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursun uygun saatlerine göre ayarlanabilir. Kurs bitiminde başarı belgeleri taktim edilir.

 


SORU 8 – Hobi resim kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?


CEVAP 8 – Hobi gruplarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.

1.Grup cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,

2.Grup salı günleri saat 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.

Her iki hobi resim grubumuzda 8-10 kişiliktir. Aynı grup içerisinde dileyenler karakalem, sulu-kuru-pastel boya veya yağlıboya, kabartmalı teknikler çalışabilir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Dileyen kursiyerlerimiz tüm teknikleri deneyebilir. En az 1 aylık kayıt yapılır. Kursiyerler dilediği kadar kursa devam edebilirler. Hafta sonu grubumuz 12 ay faal bir gruptur. Mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında AÇS Sanat Galerisinde resim sergimiz yapılır. Dileyenler tablolarını bu sergilerimizde satabilirler. Sıfır çizimle de resim kursuna başlanabilir.

 


SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk ders neler yapılır?


SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk dersimiz için resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerle birlikte 5-6 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya başlanır. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene gösterip fikrini alabilir. Kursiyer malzemelerini ve resmin çıktısını alarak ilk çalışmasına başlar. Tuvale yapılacak bir çalışmaysa resmin ölçülerine göre tuval önceden kursiyer veya kursumuz tarafından mutlaka temin edilir.

 


SORU 10 – Hobi karakalem derslerinde hangi malzemeler gerekir?


CEVAP 10 – Hobi kara kalem kursları için gerekli olan malzemeler;

1)35×50 Şöhler veya Canson kâğıt

2)50 cm.lik Plastik Cetvel (2 adet)

3)50X70 Ebadında Duralet (1 Adet) (Evde Kalsın)

4)Maket Bıçağı- – Kıskaç

5)Silgi-Kalem Silgi-Hamur Silgi

6)Kuru–Sulu Boya (Sulu boyanın kalem hali) (48’lik -36 veya 24’lük Alpino Marka Olabilir)

7)HB-B-2B-4B-H-2H-4H- Kalemler

8)50×70 Ebadında Resim Dosyası -(siyah fermuarlı resim dosyası veya bazuka şeklinde proje çantası)

9)A4 Ebadında Çizgisiz Eskiz Defteri

10)Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)

 


SORU 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli malzemeler nelerdir?


CEVAP 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli olabilecek malzemeler;

1-      Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)

2-      Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)

3-      1 Adet küçük boyacı fırçası

4-      Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin

5-      2 Küçük spatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu

6-      Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)

7-      HB Kalem – silgi

8-      Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)

9-      50 cm’lik plastik cetvel

10-  Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için  2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe

11-  Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu

12-  İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük

13-  Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)

 


Gelin, Kurslarımıza Kayıtsız Kalmayın

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image


[widgetkit id=”19″]


[widgetkit id=”2″]


[widgetkit id=”27″]


 

 

 

VideoDerslerVideo Dersler İzle

KarakalemBoyamaKarakaleKuruBoyaKuruBoyaSuluBoyaDersleriSuluBoyaPastelBoyaPastelBoyYagliBoyaYagliBoyaPerspektifCizimleriPerspektifDijitalBoyamalarDijital

Thumbnail image 

Anadolu İletişim Bilgileri:

Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone      :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA Tel: 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: 0322 431 11 54

[widgetkit id=”40″]


Güzel Sanatlara Hazırlık Kursları, Güzel Sanatlara Hazırlık Kursları Fiyatları, Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu, Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu Forum, Güzel Sanatlara Hazırlık Resim Kursları, Halk Kursları, Heykel Dersi, Hobi Kursları


yasarkarakuzu

ANADOLU SANAT Sosyal Medyada facebook.com , instagram.com  youtube.com ve anadolusanat.com ve sanat marketimiz için risusart.com ziyaret edebilirsiniz

Bir cevap yazın

Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık Kursları

 Thumbnail image

Hobi Sanata Gonul Verenler

Renkleri neden düzenlemeliyiz?
Renkleri palete rasgele yerleştirmek doğru değildir. Renklerin paletin üzerinde karıştırılması alışkanlık haline getirilmelidir. Renkler düzenli sıralanırsa palet üzerinde karışımlar için daha geniş yer kalacaktır. Az miktardaki boya çeşidi belli bir düzen içinde yerleştirilmiş olursa, o zaman palet üzerindeki renkleri karıştırmak daha kolay olacaktır. Karıştırılmak istenilen her renkten bir miktar boya alınarak karışım yapılmaya başlanır. Palette her renk bulunmalı ve her rengin nerede olduğu bilinmeli; böylelikle daha hızlı hareket edilir, zaman kazanılır ve hatalar engellenmiş olur.

Thumbnail imageYağlı Boya ÖrnekleriThumbnail imageYağlı Boya ÖrnekleriThumbnail image Yağlı Boya Sergileri

Bilgisayar Resim Sergisi, En Başarılı Resim Sergisi, En Güzel Resim Sergisi, En Hit Resim Sergisi, En İyi Resim Sergisi, En İyi Resim Sergisi, En Kaliteli Resim Sergisi, En Son Resim Sergisi, En Süper Resim Sergisi, En Ucuz Resim Sergisi, En Uygun Resim Sergisi, En Yeni Resim Sergisi, Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık Kursları, Özel Resim Sergisi, Resim Sergisi


yasarkarakuzu

ANADOLU SANAT Sosyal Medyada facebook.com , instagram.com  youtube.com ve anadolusanat.com ve sanat marketimiz için risusart.com ziyaret edebilirsiniz