Hobi Resim Kursları

Thumbnail image 

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız

Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone      :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA Tel: 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: 0322 431 11 54

Hobi Resim Kursları


Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olan öğrencilerimiz birçok alanda görev yapabilirler. Ayrıca kendini başka alanda ifade edebileceğine inanlar Sanatlar Fakültesi Resim, Heykel, Seramik, İç Mimari ve Endüstriyel Tasarım bölümü öğrencileri de öğretmenlik formasyonu alarak bu alanda öğretmenlik yapabilirler.


Anadolu Sanat Merkez resim eğitim kursları ile başlıca; güzel sanatlar resim bölümüne hazırlık, yetenek sınavlarına hazırlık kursları, iç mimarlık ve endüstriyel tasarım, grafik, seramik, tekstil, animasyon, sahne dekor, resim öğretmenliği hazırlık kursları vermektedir.


Resim kurslarımızda ki eğitimimizin amacı, üniversitelerin  programları ile ilgili bilgiler vererek seçecekleri bölümleri tanıtmak geleceğin tasarımcılarını  doğru yönlendirilmesini  ve üniversiteleri kazanmalarını sağlamaktır. Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlık programlarımızda karakalem derslerimiz  4 temel ders grubundan oluşmaktadır. Figür, anatomi, perspektif ve obje derslerinden oluşmaktadır.


Çocuklara Yönelik Kurs, Tuna İvedik Kurs,  Nesneye Yönelik Kurs, Eğitim, Görsel Sanatlar, Başarı, Kurs Fiyatları, Kurs Ücretleri, Eğitim ilgili bilgi almak ve doğru bir adreste eğitim alarak başarılı çalışmalar yapmak için kursumuz ile iletişime geçebilirsiniz.

 


[widgetkit id=”15″]


[widgetkit id=”31″]


[widgetkit id=”23″]


Thumbnail image 

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız

Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone      :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA Tel: 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: 0322 431 11 54


[widgetkit id=”40″]


Çocuklara Yönelik Kurs, Görsel Sanatlar Kursu, Hobi Çizim Kursları, Hobi Olarak Çizim Eğitimi, Hobi Olarak Resim Eğitimi, Hobi Olarak Sanat Kursları, Hobi Resim Kursları, Hobi Yağlıboya Kursları


yasarkarakuzu

ANADOLU SANAT Sosyal Medyada facebook.com , instagram.com  youtube.com ve anadolusanat.com ve sanat marketimiz için risusart.com ziyaret edebilirsiniz

Bir cevap yazın

hobi resim kursları

Thumbnail image

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız
Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone    :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan  0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: 0322 431 11 54

 

Hobi Resim, Fotoğraf, Heykel, Ebru Kara kalem Kursları Hakkında En Çok Sorulan Sorular

SORU 1- Hobi resim kursları, heykel, ebru, hobi fotoğraf, kaligrafi kursları, karikatür kursları için ne zaman kayıt yapılabilir.
CEVAP 1- Hobi resim kursları, , ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kursları için yılın 12 ayı kayıt yaptırabilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.

SORU 2- Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır seviye ile de başlayabilir miyim?
CEVAP 2 – Hobi resim kursları, heykel, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapı gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.

SORU 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum. Yine de başarı gösterebilir miyim?
CEVAP 3 – Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrar. Gerisini bize bırakın.

SORU 4 – Hobi kursları ne kadar sürüyor?
CEVAP 4 – Kursiyerler istediği kadar hobi kurslarına devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Bazı arkadaşlarımızın bir engeli yoktur, 12-13 yıl devam ederler. Hobi resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.

SORU 5 – Hobi Fotoğraf dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 5 –Hobi fotoğraf kurslarımız 10 Saatlik bir kurdur. Profesyonel veya yarı profesyonel makine zorunluluğu vardır. Dersler birebir yapılır. Ders saatleri ve günleri öğretmenin, kursiyerin ve kursun uygun saat ve günlerine ayarlanabilir. Yılsonunda sergimiz yapılır. Dileyen arkadaşlarımız 3-5 fotoğrafı ile sergiye katılır ve başarı belgeleri sergide taktim edilir.  

SORU 6 – Hobi heykel dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?  
CEVAP 6 – Hobi heykel derslerimiz 8 Saatlik kurlardan oluşur. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursa uygun saatlere göre ayarlanabilir. Malzeme kursiyere aittir. Şu an gerekli kil kursumuzda mevcuttur. Onun dışında gerekli olacak malzemeler kursiyere aittir. Rölyef veya büst çalışmaları yapılabilir. Yapılan ürünler kursiyere aittir. Kursiyer dilediği kadar heykel derslerine devam edebilir. Kurs bitiminde kursiyerlere başarı belgeleri verilir. Dileyenler yılsonu sergilerimize katılabilir, isteğe bağlı olarak çalışmalarının satışını yapabilirler.

SORU 7- Hobi ebru kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 7 – Hobi ebru kurslarımız toplamda 8 saatlik bir kurdur. Dersler birebir yapılır. Malzeme kursiyere aittir. Malzemeyi öğretmenin getirmesi istenirse ücreti öğretmene verilir. 8 Saatten daha fazla ders almak isteyenler kursa devam edebilirler. Dersler istenirse ebru suyunun ve boyasının hazırlanışından itibaren gösterilir. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursun uygun saatlerine göre ayarlanabilir. Kurs bitiminde başarı belgeleri taktim edilir.

SORU 8 – Hobi resim kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?
CEVAP 8 – Hobi gruplarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.

1.Grup cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,
2.Grup salı günleri saat 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.

Her iki hobi resim grubumuzda 8-10 kişiliktir. Aynı grup içerisinde dileyenler karakalem, sulu-kuru-pastel boya veya yağlıboya, kabartmalı teknikler çalışabilir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Dileyen kursiyerlerimiz tüm teknikleri deneyebilir. En az 1 aylık kayıt yapılır. Kursiyerler dilediği kadar kursa devam edebilirler. Hafta sonu grubumuz 12 ay faal bir gruptur. Mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında AÇS Sanat Galerisinde resim sergimiz yapılır. Dileyenler tablolarını bu sergilerimizde satabilirler. Sıfır çizimle de resim kursuna başlanabilir.

SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk ders neler yapılır?
SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk dersimiz için resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerle birlikte 5-6 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya başlanır. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene gösterip fikrini alabilir. Kursiyer malzemelerini ve resmin çıktısını alarak ilk çalışmasına başlar. Tuvale yapılacak bir çalışmaysa resmin ölçülerine göre tuval önceden kursiyer veya kursumuz tarafından mutlaka temin edilir.

SORU 10 – Hobi karakalem derslerinde hangi malzemeler gerekir?
CEVAP 10 – Hobi kara kalem kursları için gerekli olan malzemeler;

1)35×50 Şöhler veya Canson kâğıt

2)50 cm.lik Plastik Cetvel (2 adet)

3)50X70 Ebadında Duralet (1 Adet) (Evde Kalsın)

4)Maket Bıçağı- – Kıskaç

5)Silgi-Kalem Silgi-Hamur Silgi

6)Kuru–Sulu Boya (Sulu boyanın kalem hali) (48’lik -36 veya 24’lük Alpino Marka Olabilir)

7)HB-B-2B-4B-H-2H-4H- Kalemler

8)50×70 Ebadında Resim Dosyası -(siyah fermuarlı resim dosyası veya bazuka şeklinde proje çantası)

9)A4 Ebadında Çizgisiz Eskiz Defteri

10)Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)

SORU 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli malzemeler nelerdir?
CEVAP 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli olabilecek malzemeler;

1-      Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)

2-      Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)

3-      1 Adet küçük boyacı fırçası

4-      Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin

5-      2 Küçük spatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu

6-      Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)

7-      HB Kalem – silgi

8-      Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)

9-      50 cm’lik plastik cetvel

10-  Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için 2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe

11-  Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu

12-  İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük

13-  Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)

Gelin, Kurslarımıza Kayıtsız Kalmayın

 

Thumbnail image

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız
Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone    :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: 0322 431 11 54

 

[widgetkit id=10]
[widgetkit id=14]
[widgetkit id=17]
[widgetkit id=18]


[widgetkit id=15]


[widgetkit id=31]


[widgetkit id=23]


[widgetkit id=40]


Hobi Resim Kursları, Ön Lisans Kpss Çıkmış Sorular, Ön Lisans Kpss Konuları, Ön Lisans Kpss Puan Hesaplama, Ön Lisans Kpss Puan Hesaplama Motoru, Ön Lisans Kpss Sınav Sonuçları, Ön Lisans Kpss Sınav Tarihi, Ön Lisans Kpss Sonuçları


yasarkarakuzu

ANADOLU SANAT Sosyal Medyada facebook.com , instagram.com  youtube.com ve anadolusanat.com ve sanat marketimiz için risusart.com ziyaret edebilirsiniz